Brug for rådgivning!

Vores strategi er at hjælpe jer inden for offentlige udbud. Hør nærmere hvordan vi kan hjælpe jer

Kontakt os

Kort beskrivelse :

Tenbid Consulting vil rådgive og guide  jer effektivt i forbindelse med afgivelse af tilbud til private og offentlige udbud. Uanset om det drejer sig om små og mellemstore virksomheder, anerkendte nationale organisationer eller global forretning, har vores eksperthold den viden, de færdigheder og den erfaring, der er nødvendig for at hjælpe jer med tilbudsafgivelsen og vinde kontrakter.

Med mere end kr. 11 mia.  af kontrakter, der allerede er sikret, anbefaler vi kunder på tværs af en lang række sektorer for at forstå kernekomponenterne for en succesfuld tilbudsafgivelse. Vores ledende win-rate er i øjeblikket bedre end 83%, hvilket resulterer i en høj grad af gentagelsesvirksomhed med mere end 200 kunder fra Danmark men ligeledes internationalt. Vi har udviklet en prisvindende tilbudsproces, der sikrer, at jeres muligheder for at vinde private og offentlige udbud optimeres.

Hvordan kan vi hjælpe jer !

Som industrispecialister, der besidder evaluerings-, indkøbs- og ledelsesevner, vil vores medarbejder generere merværdi hos jer. Vores tilbudsproces vil i sidste ende fører til et vindende bud.

Kontakt os, så hjælper vi jer videre !