SKI Rammeaftaler

SKI hjælper det offentlige Danmark med at opnå gode priser og sænke transaktionsomkostningerne både for køber og sælger.

SKI’s rammeaftaler på vegne af det offentlige Danmark er gennemarbejdede og som offentlig myndighed kan man trygt bruge dem. Priserne er på en del ydelser yderst fordelagtige. Men SKI skal servicere mange kunder på én gang, og dermed tage mange hensyn under udarbejdelsen af aftalerne. Det betyder, at en del af SKI’s aftaler er temmelig komplicerede, med omfattende kontraktparadigmer og tildelingsmekanismer til følge.
Tenbid Consulting har mange års erfaring med hjælpe offentlige myndigheder med at bruge SKI-aftaler. Tenbid Consulting er formodentlig det konsulenthus i Danmark, som har hjulpet med at lave flest direkte tildelinger på SKI-rammeaftaler samt mini-udbud på disse aftaler. Tenbid Consulting kan hjælpe jer med vurdere om brug af SKI-rammeaftaler er relevant for jer. Dertil bistår vi med brug af alle SKI-rammeaftaler hvad enten er om handler it-rammeaftaler, kontor / administration, konsulenter, ejendomsservice, biler og rejser, byggeri og anlæg, sundhed og omsorg. Særligt kan vi bistå men  komplicerede it-aftaler SKI 02.18 og SKI 02.19 asp/cloud, som vi hjælper med brugen af.

Læs vores artikel om den nye SKI 02.19 rammeaftale. Klik her

Læs mere om SKI 02.18 genudbuddet

Kontakt os gerne, hvis du vil vide hvordan du får mest ud af at bruge SKI-aftaler.