Udbudsrådgivning

Kort beskrivelse :
Indkøb bliver en stadig mere kompleks opgave, og det har dog aldrig været mere vigtigt for virksomhederne at fokusere på deres indkøbsfunktion og den værdi, det bringer til deres forretning.

Hos Tenbid Consulting er vores udbudsrådgivere klar til at hjælpe vores kunder med at gennemføre udbud. Vi gennemfører udbudsrådgivning til både private samt offentlige virksomheder.

Med konstant skiftende demografiske faktorer og offentlige forventninger til at overveje, vil vi hjælpe jer med at udarbejde indkøbsstrategier, der gør jer mere konkrete og strategiskbevidste i forhold til jeres problemstilling. Ved hjælp af vores ekspertise og bred vifte af færdigheder vil vi hjælpe jer med at være mere konkurrencedygtig og succesfuld. Vi forstår forventningerne til de offentlige organisationer og behovet for at levere høj kvalitet og effektive tjenester.Vores eksperter hjælpe jer gennem alle led i udbudsproceduren. Vi har unik erfaring med at hjælpe jer få mest mulig værdi og gevinstrealisering i forbindelse med et udbud.

MKC_2722-Edit-1-892x1024

Morten T. Pedersen

Managing partner

Civilingeniør og HD (O)
M: 2936 2612

20 års erfaring med tilbud og udbud primært indenfor IT- og tele. Han har været medvirkende og arkitekt på nogle af de tungeste og mest komplekse it-udbud i Danmark. Morten har bl.a. dyb erfaring med SKI-aftaler.
Han har bl.a. erfaring som udbudskonsulent, bidmanager managementkonsulent, projektleder og indkøbschef.

Har du et spørgsmål?

KONTAKT OS HER