Covid udbud

Coronakrisen har vendt op og ned på vores hverdag. Den har også vendt op og ned på hvordan sundhedsvæsenet køber ind. Behovet for en lang række ydelser og produkter er eksploderet og akut mangel har – som pressen har rapporteret – været et reelt problem. Men her i 2021 er producenterne af en lang række produkter ved at være gearet op til at levere. Og, regeringen har klart meldt ud af den ser den private sektor som en vigtig bidragsyder til at løse de problemer, vi står overfor.
Under Coronakrisen har regionerne indtil videre i stort udstrækning – med god grund – påberåbt sig nødlove for at kunne foretage hurtige indkøb og indkøb uden udbud og konkurrence. Men nu er vi begyndt at se mere normale udbud på området. De sker stadig ofte med forkortede tidsfrister og korte mobiliseringsfrister, så det går stærkt, men der er nu tydeligvis et større ønske om at indkøbe med reel konkurrence. Vi ser, at det åbner muligheder nye leverandører, som har noget at tilbyde sundhedssektoren, men som måske ikke tidligere har leveret til den.

Kvaliteten af ydelserne og varerne skal selvfølgelig være i orden, men pga. den helt usædvanlige situation vi står i er kravene til erfaring ofte sænket eller fravalgt – ligesom betalingsbetingelserne i visse tilfælde er meget favorable for leverandørerne.
I Tenbid har vi hjulpet flere leverandører med Covid-relaterede tilbud til sundhedsvæsenet, så kontakt os gerne, hvis I mener, at I har et produkt som passer med ting som sundhedsvæsenet efterspørger, så kan det være vi kan hjælpe jer på vej.

 

Se mere om vores ydelser indenfor tilbudsskrivning her