SPECIALISTER I UDBUD

Værdiskabende ydelser

VI SKABER VÆRDI FOR JER

Tenbid Consulting rådgiver private og offentlige virksomheder i forbindelse med
offentlige udbud således at der skabes gevinster for begge parter.

Det konkrete samarbejde

Vores kunder er forskellige, og det respekterer vi. Vi tager derfor altid udgangspunkt i Jeres konkrete situation og hjælper Jer videre med Jeres udfordring uanset, hvor I står med den.

Vi lukker hullerne

Der hvor I selv er har jeres spidskompetencer skal I ikke bruge midler på eksterne konsulenter eller advokater. Tenbid bistår og rådgiver Jer præcist, der hvor der er behov for det med Jeres udfordringer som udgangspunkt. Således skaber vi værdi og sikre at I bruger midlerne optimalt

Resultaterne

Vi måler vores resultater på Jeres resultater. Vi betragter os selv som succesfulde, hvis vores kunder ligeledes er det. Det er vores erfaring er, at resultater bedst skabes i et åbent og tillidsfuldt samarbejde. Derfor tilgår vi altid samarbejdet med fokus på etablering af tætte længerevarende relationer med fælles resultater som mål

Eksperterne

KERNETEAMET

MKC_2737-Edit-1-892x1024

Lars Kuhlmann

Associated partner

Cand.oecon, M.Sc

20 års erfaring med tilbud og tilbud primært inden for IT- og tele. Lars er specialist i udbud og tilbud af journalsystemer samt markedsudvikling og market-entry-plans. Lars har stor erfaring med SKI-aftaler.
Lars har bl.a. erfaring som kundepartner, udbudskonsulent, bidmanager, salgsdirektør og projektleder.

MKC_2722-Edit-1-892x1024

Morten T. Pedersen

Managing partner

Civilingeniør og HD (O)
M: 2936 2612

20 års erfaring med tilbud og udbud primært indenfor IT- og tele. Han har været medvirkende og arkitekt på nogle af de tungeste og mest komplekse it-udbud i Danmark. Morten har bl.a. dyb erfaring med SKI-aftaler.
Han har bl.a. erfaring som udbudskonsulent, bidmanager managementkonsulent, projektleder og indkøbschef.

sorenSH

Søren F. Nielsen

Associated partner

M.Sc. og MBA

30 års erfaring fra alle dele af IT-branchen; drift, udvikling, ledelse og salg.  Søren er bl.a. specialist i proces- og dataanalyse, datamigrering og systemintegration.  Søren har erfaring som it-chef, projektleder, procesanalysespecialist, salgsdirektør, country manager og key-account manager.