Strategisk rådgivning

Der er forskel på strategi!

Ikke al strategi leder til de ønskede resultater og i værste fald kan en dårlig strategi få alvorlige konsekvenser for virksomheden. I Tenbid Consulting mener vi, at den god strategi har tre karakteristika:

God strategi er kontekstafhængig. Man kan ikke bare hive en strategi ned hylden (eller lærebogen). God strategi tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete situation. Din konkurrents strategi kan aldrig være din strategi.
God strategi er handler om valg. God strategi er ikke bare at sige at ”Næste år vil vi være vinde 50% flere udbud.” God strategi handler som aktivt at vælge hvordan vi vil nå vore mål – og i den forbindelse er god strategi også de aktive fravalg, som skal tages.

God strategi er handlingsorienteret og ikke kun noget som foregår på ledelsesgangen. For når champagnen er drukket på strategiseminaret skal hele organisationen levere på strategien – også dem som ikke har set lyset i den nye strategi og dem som var med da den blev udviklet. Men en handlingsorienteret strategi er ikke bare planer for erobring af det næste marked og det ydre rum. Vi mener, at en handlingsorienteret strategi sætter alle i organisationen i stand til at handle selv. Derfor giver en god strategi alle medarbejdere guidance til, hvordan de skal agere i hverdagen.
Hos Tenbid har vi tre hovedydelser indenfor strategi:

– Strategisk sparring
– Strategiudvikling
– Strategiimplementering

Strategisk sparring

Strategisk sparring er det gode velovervejede råd, som trækker på erfaring. Hvis udfordringen vedrører udbud eller tilbud, så er sandsynligheden, at vi hos Tenbid Consultinghar set udfordringen før – vi har været i gamet i mange år.

Strategiudvikling
Strategiudvikling spænder vidt. Fra spørgsmålet om hvordan vi bedst udbyder og indkøber så det understøtte organisationens mål til, hvordan vi organiserer, motiverer og styrer vores offentlige salgsorganisation, så den leverer optimalt. Hos Tenbid Consulting har vi indgående erfaring med sådanne strategiske problemstillinger, og vi kan hjælpe jeres. Analyse- og strategiudviklingsprocessen for at nå derhen er lige så unik som I er. Derfor skræddersyr vi processen i samarbejde med jer. Men uanset processen er vores tilgang altid karakteriseret ved; analytisk stringens, realisme og kreativitet.

Strategi implementering

Strategi implementering er måske den sværeste disciplin af alle strategiaktiviteter. Hvad der så nemt og indbydende ud i workshoppen er lige pludselig svært, når hverdagen melder sig, og organisationen skal levere. Hos Tenbid Consulting har vi erfaring med både at initiere og styre strategiimplementeringer. Men vi kan også at tage et kritisk kik på strategiimplementeringer. Det er ikke altid kønt, hvad vi finder, og vi leverer ikke skønmalerier af situationen. Men vi leverer en indgående faktabaseret og handlingsorienteret vurdering, hvad der går godt, hvad der går skidt, og hvad der måske slet ikke går.

For mere information kontakt os på:
Tel.: +45 2936 2612

MKC_2722-Edit-1-892x1024

Morten T. Pedersen

Managing partner

Civilingeniør og HD (O)
M: 2936 2612

20 års erfaring med tilbud og udbud primært indenfor IT- og tele. Han har været medvirkende og arkitekt på nogle af de tungeste og mest komplekse it-udbud i Danmark. Morten har bl.a. dyb erfaring med SKI-aftaler.
Han har bl.a. erfaring som udbudskonsulent, bidmanager managementkonsulent, projektleder og indkøbschef.

Har du et spørgsmål?

KONTAKT OS HER