Gennemførsel af udbud

Kort beskrivelse :
Indkøb bliver en stadig mere kompleks opgave, og det har dog aldrig været mere vigtigt for offentlige og private organisationer at fokusere på deres indkøbsfunktion og den værdi, det bringer til deres forretning.

Hos Tenbid Consulting er vores udbudsrådgivere klar til at hjælpe med at gennemføre udbud. Vi leverer udbudsrådgivning til både private og offentlige virksomheder.  Vores rådgivning tilpasses den enkelte kunde og indkøbsorganisations behov, men generelt hjælper vi vore kunder med at løse problemer og opgaver og svare på spørgsmål indenfor følgende discipliner:

  • Sparring og udfærdigelse af indkøbsstrategier og planer. Hvordan køber vi ind, så indkøbene understøtter resten af organisationen?
  • Markedsafdækning og analyse. Hvem kan levere det vi efterspørger og hvordan?
  • Udbudsdesign. Hvilken udbuds-/indkøbsform er bedst til hvilke indkøb?  Specielt for offentlige organisationer er der mange spørgsmål f.eks. Er det udbudspligtigt?, Hvilken form skal udbuddet have?, Har vi selv eller f.eks. SKI kontrakter vi kan bruge?  Hvordan vi sikre at en god konkurrence?, Hvordan skal evalueringsmodellen se ud?, Hvordan skal bekendtgørelser, betingelser mv.v. se ud?
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale. Hvilke krav er vigtige?, Hvordan sikrer vi at alle stakeholders er hørt?, Hvilket kontraktgrundlag skal bruges?, Hvordan sikrer vi at udbudsmaterialet har den ønskede kvalitet?, Hvordan får vi det skrevet, så alle de ønskede leverandører byder ind?
  • Evaluering, Hvordan evaluerer vi så det er fair og gennemsigtigt?

Kort sagt vi, det som I ikke har kompetencer og ressourcer til, sørger vi for at få til at ske.  Vi har prøvet det hele før, og kan hurtigt og effektivt sætte os ind i jeres situation og komme i gang.

MKC_2722-Edit-1-892x1024

Morten T. Pedersen

Managing partner

Civilingeniør og HD (O)
M: 2936 2612

20 års erfaring med tilbud og udbud primært indenfor IT- og tele. Han har været medvirkende og arkitekt på nogle af de tungeste og mest komplekse it-udbud i Danmark. Morten har bl.a. dyb erfaring med SKI-aftaler.
Han har bl.a. erfaring som udbudskonsulent, bidmanager managementkonsulent, projektleder og indkøbschef.

Har du et spørgsmål?

KONTAKT OS HER